Színes gyertyák

 

 

Fehér színű gyertya

A fehér színű gyertya az ártatlanság,  és az igazság szimbóluma. Nagyon megfelel ha új dolgokhoz fogsz, vagy ha több energiára van szükséged. A fehér színű gyertya elűzi a negatív gondolatokat, és pozitív látásmódhoz segít hozzá a mindennapi életben. A fehér színű gyertya minden célra általánosan megfelel.
 

Vörös színű gyertya

A vörös színű gyertya fellelkesít, kihat az egészségre,  az érzelemre, a vérre és a legelemibb ösztönökre. Vörös színű gyertyát akkor gyújtunk, ha vágyad a testi vagy plátói szerelemmel,  vagy az egészséggel áll összefüggésben. Ha nagyratörő kivánságaid vannak, akkor is jó ez a szín.
 

Narancssárga színű gyertya

Ez a szín a bensőséges kapcsolatokra van hatással. Ha valakivel nem vagy egy hullámhosszon, és kérésed éppen ezzel kapcsolatos, akkor a narancssárga színű gyertya a legjobb választás.
 

Sárga színű gyertya

A sárga az életöröm, a kreativitás és az értelem színe. Ha fokozni szeretnéd az alkotókészségedet, vagy több élvezetet vársz az élettől, akkor a sárga színű gyertya számodra a legjobb.
 

Zöld színű gyertya

A zöld színű gyertya a gondoskodás és gyógyulás elérésére alkalmas . Kapcsolatban áll az érzelmi egyensúllyal, és a kitartó törekvéssel, a lelki békével. Reményre, bizalomra,  teremtésre utaló szín. A  pénznek, a sikernek, a bőségnek továbbá a szerencsének is ez a színe. Ha kívánságod kapcsolatos a fentiekkel, akkor a zöld gyertyát kell választanod.
 

Kék színű gyertya

A kék színű gyertya a sokoldalúság, az utazások, a gyors pénz színe. Igazságot, bölcsességet, lojalitást, ihletet, egészséget, spirituális békét is szimbolizál. Azoknak jó szín ez akik szabadúszók, vállalkozók. Szimbolizálja a jobb jövő reményét,  a lelkesedést, a szerteágazó elképzeléseket.  Kiváló szín a szerelmeseknek. A kéket válaszd, ha kívánságod ezzel kapcsolatos. A védelem színe is, a kék tárgyak az otthonodban megóvnak az ártalmas energiáktól.
 

Indigó színű gyertya

Elég nehezen lehet indigó színű gyertyát beszerezni, ezért a mélykék is megteszi. Az índigó az otthon jelképe, a család  biztonságára, a gondoskodásra, mások iránt érzett felelősségtudatra kötelez. Telt szín, akkor válaszd ezt a színt, ha kívánságod más emberek – különösen családtagok – segítésére vonatkozik.
 

Ibolyaszínű és bíbor gyertya

Ezek kifejezetten spirituális színek, akkor kell őket használni, ha a kívánság spirituális, lelki és filozófiai fejlődést feltételez. Az ilyen színű gyertyák a tudásra és  intelligenciára utalnak, de ezek  jók akkor is, ha kívánságod  tanulással,  a pszichikai fejlődéssel kapcsolatos. Az ibolya a relaxáció színe is, jó hatással van a fáradt emberekre, vagy akik sok stressznek vannak kitéve.
 

Rózsaszínű gyertya

Köztudott hogy a rózsaszínű gyertya a romantika színe, ezért kell ezt választani, ha óhajod a szerelemhez kapcsolódik, romantikus kapcsolatok erősítéséhez nélkülözhetetlen. A hosszútávú anyagi sikerre is nagy hatással van, ezért használhatod olyankor is, ha a kívánságod pénzügyekkel, üzleti haszonnal függ össze. A rózsaszín a nemes,  tiszta, egyenes, becsületes  szándékok jele. A gyengédséget, szeretetet, hűséget szimbolizálja.
 

Ezüst színű gyertya

Az ezüst színű gyertya a belső növekedést és fejlődést jelenti. Ha kívánságod a megérzésre vagy az okkult tudományokra irányul, akkor kell választanod az ezüstszínű gyertyát! Ez a szín kapcsolatban áll a művészetekkkel és az ezzel foglalkozó kérdésekkel is, továbbá mindennel ami szép.
 

Aranyszínű gyertya

Az aranyszínű gyertya kiváló színválasztás abban az esetben, ha a kívánságod valami nagy volumenű és fontos dologra irányul. Ha új mederbe szeretnéd terelni életed eseményeit, a megszokottól eltérő kihívásoknak szeretnél szembenézni, akkor aranyszínű gyertyát válassz!
 

Barna színű gyertya

Ez olyan szín amely szilárdan a földben gyökerezik. Ez akkor előnyös, ha a vágyad tulajdonnal, ingatlannal áll összefüggésben. A barna a szomorúság érzéséhez is kapcsolódik. A múltban elkövetetett hibák kijavítására alkalmas szín.
 

Fekete színű gyertya

A fekete színű gyertyát fekete mágiával hozzák kapcsolatba. A legtöbb ember gyanakvással sőt félve tekint a fekete színű gyertyára. Ha te magad is határozottan így érzel, akkor inkább ne használd, bár a fekete és fehér mágia között csakis a mágiát gyakorló személy szándékai tesznek valós különbséget, tehát hogy jó vagy rossz célra használja.  Ha kérésed az igazság felderítésével kapcsolatos, nagyon erős hatású lehet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Színes gyertyák hozzászólásai

Szólj hozzá

Kereső
Belépés
 
 

" Ha szeretnek
olyan,mintha
kétfelől
sütne ránk
a Nap."
" A sok kis
jelentéktelen,
egyszerű
gesztus teszi
elvislhetővé
az életet.
Egy mosoly,
egy érintés,
egy szó,
kedvesség és
törődés. "" A nagy
szavak
nem érnek
semmit.
Elszállnak
mint az
őszi szél.
De a
szeretet,
ha szívből
 fakad
elkiséri az
embert,
ameddig él."" A boldogság
az élet apró
dolgaiban
rejlik.
Aki nem
figyel,
annak
számára
láthatatlan
marad. "
" Mennyi
szín és
furcsaság
az élet,
mindez
mennyi
  emlék és
   remény."
" Csak az tud
élni,kinek
szívéből
nem fogy
a szeretet,
kinek lelke
élettől
vidám,
a világ
szépségein
ámulva
csodál,
ki minden
könnyből
szivárványt
  csinál. "" Nemes
élethez
nem
kellenek
nagy
cselekedetek,
csupán
tiszta szív
és sok
  szeretet. "
/Pázmány
Péter /" Emberi
törvény
kibírni
mindent
S menni
mindig
tovább,
Még akkor 
is ha nem
élnek már
benned
remények
és csodák "
/Hemingway/" Higgy a
csodákban,
mert teli
van vele
az élet.
De ami
legfontosabb,
higgy
magadban,
mert
odabent
a lelkedben
rejtőzi a
csoda
a remény,
a szeretet
és a
  holnap
álmai."

Szavazás
Nincs szavazás feltöltve
0.032 mp